NIEUW! HARMONIE CALM ORGANIC

Ben je op zoek naar natuurlijke, effectieve verzorgingsproducten voor de gevoelige huid? Kunnen we je overtuigen met twee mooie cosmetica certificaten? Om de gevoelige huid te kalmeren, introduceren wij met trots Decléor's eerste biologisch gecertificeerde productlijn: Harmonie Calm Organic.2dec

De meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos. Een verzachtende, kalmerende verzorging voor de gevoelige huid. Ecocert & Cosmebio Decléor's biologische certificeringsproces is COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-standaard. Het Cosmebio-label garandeert de authenticiteit van het unieke organische cosmetische formuleringsproces voor het assortiment. De behandeling: geniet van de lichte schuimtextuur en het gevoel van zachtheid en comfort. Dit masker kalmeert en stabiliseert de (gevoelige) huid.harmonie2

Het product bevat kamille bloesem, centella asiatica en biologisch gecertificeerde essentiële olie van de roos, die samen de huid in een lichte en verse sluier wikkelen. 99,9% natuurlijke oorsprong 96,7% biologische afbreekbaarheid COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard.

De producten: Aromessence Rose d'Orient Serum-Huile Apaisant  100% natuurlijke oorsprong 99% van de ingrediënten is biologisch verbouwd 99,3% van de formule is biologisch afbreekbaar COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard.

Aromessence Rose d'Orient Baume de Nuit Apaisant 100% natuurlijke oorsprong 99% van de ingrediënten is biologisch verbouwd 80,1% van de formule is biologisch afbreekbaar COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard.

Cream & Masque 2in1 Apaisant Confort 99,96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong (de overige 0,04% garandeert de houdbaarheid van de ingrediënten) 20% van de ingrediënten is biologisch verbouwd 95,5% van de formule is biologisch afbreekbaar COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. Benieuwd naar Harmonie Calm Organic? Kun je niet wachten om deze behandeling en producten te ervaren?

Kom snel naar Beauty by Fleur en ontdek wat Harmonie Calm Organic voor uw huid betekent!